Hakan Altun’dan yepyeni bir single parçası “Saklanacağım”

httpswww.snobmaga 194
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aşkın en unutulmaz melodilerine hayat veren ve gönlümüzdeki yerini asla kaybetmeyen Hakan Altun, Yıldız Tilbe’nin şiirsel sözleriyle yeniden sahneye adım attı. “Saklanacağım” adı verilen parçanın bestesini Tarık İster yaparken, aranjör koltuğunda Aydın Kara bulunuyor. Farkını konuşturan bir Hakan Altun performansı olarak “Saklanacağım” gün geçtikçe daha çok sevgi kazanmaya devam ediyor. Şarkının sıra dışı ruhunu deneyimlemek için Ecem Gündoğdu tarafından yönetilen video klibi izlemenizi öneriyoruz.

Yeni parçası “Saklanacağım”ı müzikseverlerin beğenisine sunan Hakan Altun, bu kapsamlı projeyi hazırlarken yaşadığı duygusal geçişleri aktardı: “Bir gece Yıldız (Tilbe) beni arayıp bu parçayı gönderdi. Onu dinledim ve gerçekten hayran kaldım. ‘Bu parça senin hediyesidir, senin seslendirmeni ümit ediyoruz’ dediğinde duygularıma hakim olamadım. Bu, çıkan müzikle duygusal bağımızı pekiştireceğine tamamen inandığım bir anıydı.”

Bu ses getiren teklisi “Saklanacağım”ı 8 Aralık’tan itibaren tüm dijital platformlarda ve Poll Production’ın YouTube kanalında bulabilirsiniz.

Saklanacağım şarkı sözleri

Kalbim kaç mevsim geçti
Bedenim neler gördü, ne yaşadı?
Bu acımasız dünyada her şeyden vazgeçtim
Her şeyden vazgeçtim…

Aşık oldum, sonra ne oldu ki?
Sevdi, sonra sıkıldı ve gitti
Önce kalbinden çıkardı beni
Sonra hayatından…

Aşk ölümsüz değil miydi?
Öyleyse biten şey neydi?

Dönene kadar bekleyeceğim
Dönmüyorsa beni zorlamayacağım
Kırılan kalbimi onaracağım
Aşk arasın, beni bulsun, ben saklanacağım…

Söz: Yıldız Tilbe
Müzik: Tarık İster
Düzenleme: Aydın Kara

Hakan Altun’dan yepyeni bir single parçası “Saklanacağım”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!