Hakan Hatipoğlu Survivor All Star 2024’de yorumculuk yerine oyuncu olarak ter dökecek

httpswww.magazink 28
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Acun Ilıcalı, sosyal medya sayfası üzerinden Survivor All Star kadrosu hakkında merakla beklenen bilgileri paylaştı. Ilıcalı’nın paylaşımlarına göre, bu seneki kadroda bir önceki yıl Survivor’ı yorumcu olarak değerlendiren Hakan Hatipoğlu da yer alacak.

Acun Ilıcalı’nın sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda: “Hakan, yıllar boyunca Survivor’ın yorumlarını etkileyici bir şekilde gerçekleştirdi. Ve Survivor All Star’da yarışırken ona ‘Ben de bu heyecanın içinde olmalıyım’ dedi. Biz de bu isteğine memnuniyetle kabül ettik. İçten yorumlarıyla başarısını kanıtlayan Hakan’ın, parkurda nasıl bir performans göstereceğini büyük bir heyecanla bekliyorum. Hakan’ın Survivor’a yeni bir renk katacağına inanıyorum,” ifadelerine yer verdi.


Hakan Hatipoğlu, 2015 yılında Survivor’da sergilediği dikkat çekici performans ve başarılı stratejilerle adından söz ettirmişti. Hatipoğlu, Survivor’da üçüncü kez yarışmaya hazırlanıyor.

SMS oylamasının kaldırılıp yarışmacıların performansa dayalı değerlendirileceği Survivor All Star 2024’ün kadrosu şekillenmeye başladı. Bu kadroda Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Seda Ocak, Sahra Işık, Yasin Obuz, Gizem Memiç, Özgür Tetik, Aleyna Kalaycıoğlu, Ogeday Girişken, Sercan Yıldırım, Damla Can, Turabi, Yiğit Poyraz, Merve Aydın, Nefise Karatay, Doğukan Manço, Furkan Kızılay, Ersin Korkut ve Hakan Hatipoğlu olacak.

Daha önce Survivor’da iki kez şampiyonluk yaşayan Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde sağlık problemleri nedeniyle kadroda yer almayacağını bildirmişti. Turabi’nin durumu ile ilgili henüz bir bilgi paylaşılmazken, Acun Ilıcalı ve prodüksiyon şirketi net bir açıklama yapmamıştır.

Hakan Hatipoğlu Survivor All Star 2024’de yorumculuk yerine oyuncu olarak ter dökecek
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!