Hande Ataizi’nin gözlerden uzak oğlu Leon ile ilgili paylaşımı gündem oldu!

hande ataizi gozlerd
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü ve yetenekli oyuncu Hande Ataizi, sosyal medya üzerindeki paylaşımıyla bir kez daha herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Hande Ataizi, henüz 50 yaşında olmasına rağmen gençlik enerjisi ve görünümüyle genç oyunculara adeta meydan okuyor.

Sanatçı, Amerikalı televizyoncu Benjamin Harvey ile olan 6 yıllık evliliğinin ardından 2018 yılında boşanma kararı almıştı. Ataizi, bu evlilikten dünyaya gelen oğlu Leon ile gözlerden uzak bir hayat sürdürüyor.

Yeni bir güne enerjik bir başlangıç yapmak isteyen Ataizi, Leon ile yaptığı son paylaşımıyla yine gündem olmayı başardı. Leon’un büyüdüğüne ve olgunlaştığına dair yorumlar alınan paylaşımda genç erkeğin ne kadar değiştiği ve büyüdüğü gözlerden kaçmadı.

hande ataizi gozlerd 1

Bir süre önce, Hande Ataizi‘nin oğlu konusunda yaşadığı bir sağlık ziyareti basına yansımıştı. Gazetecilere doktor ziyaretinin ardından konuşan Ataizi, “Doktordan çıktık, önemli bir şey yok. Doktorumuz Leon’un çok fazla abur cubur yememesi gerektiğini söyledi. Leon da haklı olarak ‘Almayın ben de yemeyeyim’ diyerek tepki gösterdi.” diye konuşmuştu. Oğlu Leon’un abur cubur yemeyi çok sevdiğini söyleyen Ataizi, “Leon ve ben pizza ile şekeri çok seviyoruz. Artık kesmemiz lazım, Bodrum sezonu geliyor çünkü.” demişti.

Gazetecilerin “Annen gibi oyuncu olmak ister misin?” sorusuna Ataizi’nin oğlu Leon, “Ben futbolcu olmak istiyorum, en sevdiğim futbolcu da Icardi.” diye cevap vermişti.

Hande Ataizi’nin gözlerden uzak oğlu Leon ile ilgili paylaşımı gündem oldu!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!