Hande Ataizi’nin muhteşem sırt kasları gündemi salladı: “Spor, Benim İçin Bir Yaşam Biçimi”

hande ataizi sirt ka
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü ve yetenekli Türk oyuncu Hande Ataizi, son olarak ‘Bihter’, Aşk-ı Memnu romanının sinema uyarlamasındaki Firdevs Hanım rolüyle beyazperdede yer aldı. Beşinci on yılını dolduran Ataizi, etkileyici güzelliği ve formda vücuduyla hayranlarını adeta büyülüyor. Oyuncumuzun cesur ve dikkat çeken tarzı, adının sürekli gündemde kalmasını sağlıyor. Ataizi, bu kez spor salonundan yaptığı bir paylaşımla herkesin dikkatini çekti. Yayınladığı bu fotoğrafında sırt kaslarını gösteren Ataizi, oldukça ses getirdi.

“Spor, benim hayatım anlamına geliyor. Herhangi bir nedenle beş gün bile spor yapmazsam, kendimi çok iyi hissetmiyorum.” şeklinde konuşan Ataizi, sporla şekillenen formuna dair takdirler topladı.

Peki Ataizi’nin fit görünümünün sırrı nedir? Daha önce yaptığı bir açıklamada, formda kalmanın sırrını halka sundu. Herhangi bir spesifik diyet programı uygulamadığını belirten Ataizi, düşük miktarlarda yemek yemenin, fit görünümünün sırrı olduğunu ifade etti.

Hande Ataizi’nin muhteşem sırt kasları gündemi salladı: “Spor, Benim İçin Bir Yaşam Biçimi”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!