Icardi’nin eşi Wanda Nara iç çamaşırıyla yatakta poz verdi! Takipçileri yorum yağdırdı

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, son paylaşımları ile sosyal medyayı salladı. Yatakta çekilmiş iç çamaşırı pozlarına binlerce yorum gelen Nara, eşinin suskunluğu hakkında da sorulara maruz kaldı. #WandaNara #MauroIcardi #Galatasaray

icardi nin esi wanda
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın etkili ismi, Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, sosyal medyaya bir süredir sessiz. Genellikle maç sonlarına özel paylaşımlarla takipçilerini sevindiren Icardi’nin, Sparta Prag karşılaşması sonrası hiçbir paylaşım yapmaması dikkatlerden kaçmadı. Hatta bazı iddialara göre bu sessizliğinin sebebi, Icardi’nin eşi Wanda Nara ile yaşadığı muhtemel sorunlar olabilir.

Fakat bu durum, Wanda Nara’nın sosyal medya hesaplarında hareketli vakit geçirmesini engellemiyor. Mauro Icardi’nin renkli kişiliği ile tanınan eşi, Wanda Nara, son olarak yatakta iç çamaşırıyla çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Wanda’nın bu cesur pozu, Galatasaray taraftarları başta olmak üzere birçok takipçisinden yorum yağdı. Binlerce yorum içerisinde en dikkat çekenler ise Icardi hakkındaydı. Takipçiler, Wanda Nara’ya “Icardi neden üzgün?” gibi sorular sordu.

Bu durumdan sonra Wanda Nara, eşi Icardi’nin fotoğraflarını da paylaşmayı ihmal etmedi.

Icardi’nin eşi Wanda Nara iç çamaşırıyla yatakta poz verdi! Takipçileri yorum yağdırdı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!