İki ünlü tiyatro sanatçısı hayatını kaybetti

İki ünlü tiyatro sanatçısı hayatını kaybetti. Fatih Kahraman ve Mustafa Yaşar vefat etti. #fatihkahraman #mustafayaşar #vefat

fatih kahraman 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Devlet Tiyatroları sanatçısı Fatih Kahraman hayatını kaybetti. Bir çok önemli tiyatro oyununda oynayan Kahraman son olarak Necati Cumali’nin ünlü eseri ” Gömü”de tiyatro severlerin karşısına çıkmıştı. Öte yandan Üsküp Türk Tiyatrosundan Mustafa (Jasar) Yaşar’ın da hayatını kaybettiği öğrenildi.

fatih kahraman

DurakMedya’da yer alan habere göre ünlü tiyatro sanatçısı Fatih Kahraman hayatını kaybetti. Ölüm haberini duyuran Tiyatro sanatçısı Yücel Erten ” Devlet Tiyatroları Sanatçısı, güleryüzlü genç bir dostu, maviş Fatih Kahraman’ı kaybettik. Işıklar ve alkışlar içinde olsun ” dedi.

Erten aynı gün başka bir tiyatrocu dostunu da kaybettiğini duyurdu. Erten ” Makedonya Üsküp Türk Tiyatrosu’nun temel direklerinden, babayiğit ve kadim dostum Mustafa Yaşar’ı yitirmişiz” diyerek üzüntüsünü paylaştı. Yaşar ,Elveda Rumeli,Balkan Düğünü gibi bir çok yapımda yer almıştı.

İki ünlü tiyatro sanatçısı hayatını kaybetti
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!