İmajını Yenileyen Çağatay Ulusoy, Son Görüntüsüyle Dikkat Çekti!

Yeni görüntüsüyle hayranlarını şaşırtan Çağatay Ulusoy, sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı. 'Adını Feriha Koydum' ve 'Medcezir' gibi popüler dizilerde oynayan Ulusoy, üzerindeki spekülasyonları yeni imajıyla silmeyi başardı. #ÇağatayUlusoy #AdınıFerihaKoydum #Medcezir

oyuncu cagatay uluso
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıldızı son dönemde sosyal medyada da parlayan popüler olan Çağatay Ulusoy, aldığı kilolarla bir anda ilgi odağı olmuş ve geniş yankı uyandırmıştı. “Bunalımda mı?” şeklinde spekülasyonlara maruz kalan Ulusoy, yeni imajı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Geçtiğimiz gece katıldığı bir galada boy gösteren Çağatay Ulusoy, yeni görüntüsüyle adeta göz kamaştırdı. Hayranları aktörün bu değişimini oldukça beğendi ve çevrimiçi platformlarda Ulusoy için bol bol yorum yaptı.

Çağatay Ulusoy

Daha önce Serenay Sarıkaya’yla ‘Medcezir’ ve Hazal Kaya ile birlikte ‘Adını Feriha Koydum’ projelerinde yer alarak kamuoyu nezdinde itibarını artıran Ulusoy, son değişimiyle sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Çağatay Ulusoy

Ulusoy’un bu değişimi üzerine hayranlarından olumlu geri dönüşler peş peşe geldi. Kadın hayranları aktörün yeniden doğuşuna adeta beğeni yağdırdı. Övgüler arasında “Mükemmel”, “Çağatay Ulusoy bir harika!”, “Bu adama bunalım bile yakışır”, “Türkiye’nin en karizmatik aktörü” gibi yorumlar vardı.

Çağatay Ulusoy

İmajını Yenileyen Çağatay Ulusoy, Son Görüntüsüyle Dikkat Çekti!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!