Kıvanç Tatlıtuğ’un Karavan Pozu Olay Yarattı!

kivanc tatlitug kara
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Kıvanç Tatlıtuğ, ‘Aile’ dizisiyle ekranlara döndü! Ünlü oyuncu, Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı diziyle izleyicilerin karşısına çıktı. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile olan uyumuyla büyük bir beğeni toplayan Tatlıtuğ, dizinin başarılı performansıyla da dikkat çekti.

Kıvanç Tatlıtuğ, son dönemde özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Özellikle eşi Başak Dizer ve oğluyla yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Tatlıtuğ, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile adından söz ettirdi.

Paylaştığı siyah-beyaz bir fotoğraf ile dikkatleri üzerine çeken Kıvanç Tatlıtuğ, binlerce beğeni ve yorum aldı. Ünlü oyuncunun karavan pozu, hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Kıvanç Tatlıtuğ’un yakışıklılığının yanı sıra, cool duruşu da takipçileri tarafından beğenildi.

kivanc tatlitug karavan pozu
kivanc tatlitug karavan pozu

Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer ile 2016 yılında evlendiği biliniyor. Çift, mutlu birlikteliklerini geçtiğimiz yıl bir bebekle taçlandırdı. Tatlıtuğ ve Dizer çiftinin bebekleriyle yaptığı aile fotoğrafları ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kıvanç Tatlıtuğ’un son dönemdeki projelerine ek olarak, yakışıklılığı ve özel hayatıyla da adından söz ettirmesi, hayranlarının Tatlıtuğ’u daha da yakından takip etmesine sebep oluyor. Ünlü oyuncunun ‘Aile’ dizisiyle birlikte kariyerinde yeni bir sayfa açması ve sık sık paylaştığı özel anlarıyla ilgi toplaması, gelecek dönemde de adından söz ettireceğinin bir göstergesi.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Karavan Pozu Olay Yarattı!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!