Kızıl Goncalar hangi gün, hangi kanalda yayınlanacak?

tarikat fragmaniyla
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başrollerini ünlü aktörler Özgü Namal ve Özcan Deniz’in üstlendiği “Kızıl Goncalar” dizisinin ilk fragmanı “Ahiler çok mülayim görünürler ama her şey beklenir” ifadesi sebebiyle yoğun tepkiler alınca, dizi yapımcıları özür dileyerek yeni franma yayınladılar. Kızıl Goncalar dizisi ilk bölümü 18 Aralık Pazartesi günü Fox TV’de ekranlara gelecek.

İyi bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve taraikat içerisinde yaşamını devam ettiren Meryem (Özgü Namal) karakterinin hayatlarının kesiştiği dizide, inanç ve düşünce ayrılıklarına rağmen, “çocuk sahibi olma” durumu söz konusu olduğunda, anneliğin ve babalığın birleştirici etkisine dikkat çekiliyor.

Merakla beklenen dizinin güçlü bir oyuncu kadrosu bulunmaktadır. Bu dizide Özcan Deniz ve Özgü Namal’a Türk televizyon sektörünün bir dizi tanınmış siması olan Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci ve Tuana Gizem Uzunlar eşlik ediyor.

Kızıl Goncalar hangi gün, hangi kanalda yayınlanacak?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!