Kızılcık Şerbeti 55. bölüm 1. fragman heyecanı! Kıvılcım Çimen’i paraladı…”Hamile mi”

Dikkat çeken dizi "Kızılcık Şerbeti"nin 55. bölümünün ilk fragmanı merakla bekleniyorken, başrol oyuncusu Evrim Asya'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. "Çimen hamile kesin" yorumları gündem oldu. #KızılcıkŞerbeti #EvrimAsya #DiziFragmanı

kizilcik serbeti 55
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV’nin dikkat çeken dizisi “Kızılcık Şerbeti“, aile ve evlilik üzerinden işlediği seküler ve muhafazakar çizgisi ile cuma akşamlarının vazgeçilmezi oldu. Her bölümde yeni bir olayla izleyicilerini şaşırtan ve başrollerinde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Doğukan Güngor, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Ahmet Mümtaz Taylan gibi yetenekli sanatçıların yer aldığı dizi, 54. bölümüyle adından söz ettirdi.

Son bölümde, Kıvılcım’ın kızı Çimen’in imam nikahlı evliliği ve tesettür giyme sahnesi, izleyicileri etkisi altına aldı. Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümüne dair ilk fragman, izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Çimen’in hamile olup olmadığı merak konusu olurken, fragmanın ne zaman yayınlanacağı da merakla araştırılıyor.

Son bölümde etkileyici bir performans sergileyen Kıvılcım karakterinin canlandırıcısı Evrim Asya, sosyal medyada paylaştığı mesajında, “Çimen’le yaşanan sahnenin ardından kendimi toparlamaya çalışıyorum, foto talep edenler buraya dikkat!” diyerek dikkatlerden kaçmadı. Yeni bölümde yaşanacak olaylarla ilgili tahminler sosyal medyanın gündemine oturdu ve izleyiciler, “Çimen kesinlikle hamile” şeklinde yorumlarda bulundular. Heyecanla beklenen fragmanın bu hafta içinde yayınlanması umut ediliyor.

Kızılcık Şerbeti 55. bölüm 1. fragman

Dizinin 55. bölüm 1. fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Kızılcık Şerbeti 55. bölüm 1. fragman izle.

Kızılcık Şerbeti 55. bölüm 1. fragman heyecanı! Kıvılcım Çimen’i paraladı…”Hamile mi”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!