Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı Sıla Türkoğlu’nun eski hali şoke etti! Estetiksiz ve kilolu

#KızılcıkŞerbeti'nin başrol oyuncusu #SılaTürkoğlu'nun kilolu ve doğal görüntüleri takipçilerini şaşırttı, yıllar içinde kilolarından kurtulmuş ve estetikle yüzünü değiştirmişti. Ayrıca saç kesimini de değiştiren genç yıldız, bu haliyle hayranlarına ilham veriyor. #GeçmiştenGünümüzeDeğişim

kizilcik serbeti nin 13
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dizi dünyasının gözde yapımlarından olan Kızılcık Şerbeti, hikayesi ve deneyimli oyuncu kadrosuyla izleyicilerin dikkatini çekiyor. Ceren Yalazoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Barış Kılıç ve Evrim Alasya gibi isimlerle seyircinin karşısına çıkan yapımın başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu geçmişiyle şaşırtmaya devam ediyor.

Yıllar önce kilolu ve estetiksiz olan Türkoğlu’nun eski hali hayranlarını hayli şaşırttı. Türkoğlu’nun, geçmişine ait bu fotoğrafları sanki birer sır gibi saklanmışçı. Kilolu olduğu dönemlere ait fotoğraflarını gören takipçileri, şimdiki hali ile arasında büyük bir fark olduğunu gördüler ve oyuncuyu tanımak konusunda güçlük çektiler.

Elde ettiği bu farklılık elbette sadece kilolarından kurtulmasıyla sınırlı değil. Türkoğlu, özellikle dolgu yaptırdığı dudakları ve çene hattıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Daha öncesinde yuvarlak olan çene hattının şimdiki hali, bazı çevreler tarafından çene dolgusu yaptırdığı şeklinde yorumlandı.

24 yaşındaki genç ve yetenekli oyuncu, sadece fiziğiyle değil, saç kesimiyle de değişikliğe gitmiş durumda. Yıllar içinde yaptığı değişimlerle ve ulaştığı başarıyla genç kızların rol modeli haline gelen Türkoğlu’nun, bu değişim süreci kendi hayranları tarafından bile merak konusu oldu.

Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı Sıla Türkoğlu’nun eski hali şoke etti! Estetiksiz ve kilolu
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!