Kızılcık Şerbeti’nde beklenen an! Yeni gelinin Pembe Hanım’a verdiği ayar herkesin dilinde

Kızılcık Şerbeti'nin sürpriz dolu son bölümünde yeni gelin Görkem, kayınvalidesi Pembe Hanım'a unutulmaz bir karşılık veriyor. "Ben Doğa değilim. Bana arkadan dolap çevirirseniz dünyayı size dar ederim" sözleriyle Pembe Hanım'ı uyarıyor. #KizilcikSerbeti #GelinKayinvalideGerginligi #DiziGundemi

kizilcik serbeti nde
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızılcık Şerbeti, iki sezon boyunca gündemden düşmeyen ve izleyicisini ekran başına kilitleyen bir yapıt olarak yerini koruyor. Dikkat çeken son bölümde, yeni gelin Görkem ve kayınvalidesi Pembe arasında yaşanan gerginlikten ciddi bir şekilde bahsetmek gerekiyor.

kizilcik serbeti

Dün akşam ekrana gelen yeni bölümde, Ünal ailesinin evindeki ilk sabahına uyanan Görkem, Pembe’nin uyarısına sert bir cevap verdi. Pembe’nin “Şimdi Mustafa abin gelir, o sana mahrem biliyorsun. Hadi git örtün de gel” sözlerine Görkem’in verdiği yanıt sürpriz oldu. Görkem’in “Ben normalde açığım zaten. Annemlerin yanında göstermelik kapanıyorum” sözleri, Pembe’de büyük bir şaşkınlık yarattı. Ancak asıl şok, Görkem’in sonraki sözleriyle yaşandı.

Görkem, kendisini Fatih’in eski eşi Doğa ile kıyaslayarak, kayınvalidesine sert bir şekilde seslendi. “Bakın ben Doğa değilim, bana kızım kızım diye konuşup arkamdan kuyumu kazmaya çalışırsanız dünyayı size dar ederim. Köprü geçildi Pembe Hanım, istediğime istediğimi söylerim. Kimse de bana karışamaz” dedi.

Dizinin takipçileri, ikili arasındaki gerginliğin nasıl bir seyir izleyeceğini merakla bekliyor.

kizilcik serbeti nde
kizilcik serbeti nde 1
kizilcik serbeti nde 2



Kızılcık Şerbeti’nde beklenen an! Yeni gelinin Pembe Hanım’a verdiği ayar herkesin dilinde
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!