Kızılcık Şerbeti 57. bölüm 2. fragmanı: Görkem’den Pembe’ye yeni gelin ayarı! Doğa’yı mumla aratacak…

Kızılcık Şerbeti 57. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Pembe'nin karşılaştığı sert tavrıyla herkesi şaşırttığı fragmanda, Doğa ve Giray arasındaki gelişmeler de dikkat çekici! #KızılcıkŞerbeti #Pembe #Görkem #Doğa #Giray

kizilcik serbeti 57 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızılcık Şerbeti 57. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Show TV’de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti adlı dizi, izleyicileri bir kez daha şaşırtacak. Son yayınlanan fragmanda, Görkem’in gerçek yüzü gün yüzüne çıkıyor ve Pembe ile arasında gergin anlar yaşanıyor. Fragmanda, Pembe’nin evliliğe dair büyük umutlarla gerçekleştirdiği Fatih ile Görkem’in düğününde, Görkem’in beklenmedik sözleriyle yaşanan gerilim dikkat çekiyor.

Sosyal medyada fragmanın yayınlanmasının ardından izleyiciler, fragmandaki gelişmeleri yorumlarla değerlendiriyor. Özellikle Pembe’nin yaşadığı şaşkınlık ve Görkem’in sert tavrı, izleyiciler arasında merak uyandırıyor. Fragman, dizinin hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

Kızılcık Şerbeti 57. bölüm 2. fragmanı

İzleyiciler, fragmanda yaşanan gelişmelerle ilgili çeşitli yorumlar yaparak, dizinin heyecan dolu yeni bölümünü beklemeye başladılar.

Kızılcık Şerbeti 57. bölüm 2. fragmanı

Dizinin 57. bölüm 2. fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Kızılcık Şerbeti 57. bölüm 2. fragmanı izle.

Kızılcık Şerbeti 57. bölüm 2. fragmanı: Görkem’den Pembe’ye yeni gelin ayarı! Doğa’yı mumla aratacak…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!