Kobra Murat olarak bilinen Murat Divandiler lakabının hikayesini paylaştı

Kobra Murat olarak anılan Murat Divandiler, kendi lakabının doğuş hikayesini paylaştı. Perukları kendi diker ve kendine özgü tarzı da öyle oluşmuş. Küçüklüğünde babaannesi tarafından verilen 'özel çikolata'nın sağlığını korumada rolü olduğunu söylüyor. #KobraMurat #RomanKültürü #Anı

murat divandiler lak
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler sanatçı Murat Divandiler, kendi yarattığı kişilik Kobra Murat‘ın doğuş hikayesini Pınar Kerimoğlu’na özel bir röportajında samimiyetle anlattı. Kendine özgü tarzı ve karakteriyle tanınan sanatçı, boş zamanlarında peruklarını bizzat kendisi tasarlamaktadır.

Zayıflayarak kendini tanıyamadığı bir dönemde, meşhur olduğu Kobra karakterini yaratmıştır. “Zayıflayınca kendimi tanıyamadım, tanınmak istiyordum nasıl yapabilirim diye düşündüm, girdim odaya dikiş makinasında kendime peruk diktim, taktım kafama Kobra Murat böylece ortaya çıkmış oldu” diyerek kendi tarzının oluşum sürecinden bahsetti.

Kobra Murat

Ünlü sanatçının özgünlüğü, anlattığı ilginç hikayelerle de ortaya çıkar. Dikkatleri üzerine topladığı bir anekdot, “Rahmetli babaannem bize küçükken yeni doğmuş bebek kakasını gel buraya sana çikolata vericem deyip yedirdi o günden sonra hastalık yaşamadım ben, dedemden ve babaannemden şerbetliyim” şeklinde kendine has bir anı paylaştı.

Kobra Murat olarak bilinen Murat Divandiler lakabının hikayesini paylaştı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!