Ne Gemiler Yaktım’ın yıldızı Berk Hakman, ünlü sanatçının oğlu çıktı!

httpswww.ensonhab 88
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk dizi ve film dünyasının yetenekli isimlerinden Berk Hakman, sadece İstanbullu değil aslında Saraybosnalı bir aileden geliyor. Hakman, Ankara’da dünyaya gelmiş olsa da; kariyeri doğrultusunda İstanbul’a yerleşmiş ayrıca bir dizi oyunculuğuna adım atmıştır.

Birçok başarılı dizinin kadrosunda yer alan Hakman’ın performans sergilediği yapımlar arasında, ‘Kırık Kanatlar’, ‘Seher Vakti’, ‘Felek Ne Demek?’, ‘Hatırla Sevgili’, ‘ES-ES’, ‘Mazi Kalbimde Yaradır’, ‘Suskunlar’ ve ‘Kaçak’ gibi yapımlar bulunuyor. Günümüzde ise Show TV’nin popüler dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım’da “Rutkay” isimli karakteri ekrana taşıyor.

Berk Hakman

42 yaşındaki Berk Hakman‘ın hayatıyla ilgili pek çok bilgi, onu yakından tanımayı ve takip etmeyi isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. Ancak bu araştırmalar sonucunda ortaya çıkan bir detay, onu yakından takip eden hayranlarını oldukça şaşırtıyor.

Berk Hakman, aslında bir ünlü şarkıcının oğluymuş. Evet, yanlış duymadınız! Bu yetenekli oyuncunun babası, müzik dünyasına büyük katkılarda bulunan Erkin Koray’ın Yeraltı Dörtlüsü grubunun elemanlarından Ataman Hakman! Berk Hakman’ın müzik yeteneği de babadan geliyor çünkü tıpkı babası gibi bas, klavye, piyano, gitar, bateri ve trompet çalabiliyor.

Ne Gemiler Yaktım’ın yıldızı Berk Hakman, ünlü sanatçının oğlu çıktı!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!