Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 3.bölümünde sarayda ki hain aranıyor

httpswww.magazink 31
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kudüs fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin 27 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan üçüncü bölümünde yaşanacak olaylar tüm dikkatleri üzerine çekecek.

Haçlılarla mücadelesinde sıkı bir stratejist gibi hareket eden Selahaddin, Victoria ve Baş Üstad’ı esir alarak önemli bir zafer kazanmıştır. Ancak, Askalan şehri için planlanan değiş-tokuş sırasında ortaya çıkan ani bir durum alınan bu galibiyeti gölgede bırakıyor ve yüzlerce kişinin zorlu hac yolculuğunu tehlikeye atıyor.

Bu gelişme, Selahaddin’in karşısını oldukça zor bir durumla çıkarırken aynı zamanda Sultan Nureddin ve Süreyya’nın kızgınlıklarıyla karşı karşıya bırakır. Selahaddin içerisinde bulunduğu bu karmaşık durumda hem esirleri kontrol altında tutmak hem de saray içerisinde varlığı hissedilen haini bulup cezalandırmak zorunda kalacak.

Bir yandan da Gabriel’in Selahaddin’in hamlelerini erken öğrenmesi, saray içinde bir köstebek olduğunu göstermektedir. Gelgelelim, Selahaddin’in en büyük beklemediği tehlike, Sultan Nureddin’in suikasta kurban gitmesi olacaktır.

Melike’nin de haberdar olduğu süt annelik meselesi sarayın dört bir yanına yayılırken, acaba bu büyük sır ortaya çıkacak mıdır? Selahaddin, karmaşa içerisinde kendi yolunu bulup planını başarıyla tamamlayabilecek mi? Peki ya Selahaddin’e ihanet eden kişi, kim olabilir?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 3.bölümünde sarayda ki hain aranıyor
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!