Kuruluş Osman’ın Bala Hatun’u Özge Törer hayranlarını büyüledi: “Zarafeti Karşısında Kelimeler Kifayetsiz Kalıyor!”

httpswww.ensonhab 492
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ATV’nin reyting lideri tarih temalı dizisi “Kuruluş Osman”, imza attığı başarılı oyunculuk performansları ile televizyon ekranlarında bir fenomen haline geldi. Bu şöhretli yapımın kalbinden ise hiç kuşkusuz, gizemli ve naif yapısıyla Bala Hatun karakterini canlandıran Özge Törer karşımıza çıkıyor.

Bala Hatun karakterinin derinliği kadar, Törer’in neşe saçan kişiliği ve sıra dışı güzelliği de seyircileri kendisine bağlıyor. Sosyal medyada son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla 2 milyonun üzerinde takipçisini adeta büyülüyor.

Özge Törer, son paylaşımında siyah, zarif elbisesi ve uçuşan saçlarıyla dikkat çekiyor. Kuğuların naifliğini ve zarafetini anımsatan pozlarıyla fanlarının karşısına çıkan Özge, sahip olduğu bu etkileyici görünümle gözleri üzerine çekiyor.

24 yaşındaki başarılı oyuncu Özge Törer, Bala Hatun karakterine uygun bir çerçevede hayranlarından bir dizi iltifat aldı. İşte Özge Törer‘ın büyüleyici pozları…

Kuruluş Osman’ın Bala Hatun’u Özge Törer hayranlarını büyüledi: “Zarafeti Karşısında Kelimeler Kifayetsiz Kalıyor!”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!