Güzel ve başarılı oyuncu Ezgi Mola anne oldu

ezgi mola anne oldu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Masumlar Apartmanı dizisindeki rolüyle büyük bir hayran kitlesi edinen Ezgi Mola, geçtiğimiz yıl iş insanı Mustafa Aksakallı ile evlendi. Mutlu çift, kısa bir süre sonra hamilelik müjdesi vererek bebek heyecanını yaşamaya başladı. Mola, bu süre zarfında reklam çekimleri dışında herhangi bir projede yer almadı ve hamilelik sürecini evinde geçirdi.

Ezgi Mola, sosyal medya hesabından sık sık takipçileriyle durumu paylaşarak “Doğurmadım” mesajıyla espri yapmayı ihmal etmedi. Ancak dün akşam saatlerinde beklenen an geldi ve Mola, sağlıklı bir şekilde bebeğini dünyaya getirdi. Bebeğin cinsiyeti ve ismi hakkında henüz bir bilgi yok.

Ezgi Mola’nın yakın arkadaşı Merve Dizdar, bir röportajında çiftin bebeğe “Can” ismini vereceklerini açıkladı. Dizdar, “Can bizim canımız olacak. Bize en büyük hediye. Çevresinde onu çok seven insanlar olacak. Adı Can olacak ama kim koydu bilmiyorum, onu Ezgi’ye sorun” dedi. Bu sözlerle birlikte bebeğin ismi hakkında merak uyandırıldı.

Ezgi Mola, anne olmanın mutluluğunu yaşıyor ve bebeğiyle birlikte yeni bir hayata adım attı. İyi bir anne olacağına ve bebeğine en iyi şekilde bakacağına şüphe yok. Hayranları ise bu güzel haberi sevinçle karşıladı ve sosyal medya üzerinden Mola’ya tebrik mesajları yağdırdı.

Masumlar Apartmanı dizisindeki başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Ezgi Mola’nın anne olması, onun kariyerine yeni bir boyut kazandıracaktır. Gelişmeleri heyecanla bekliyor ve Mola’ya bebekleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyoruz.

Güzel ve başarılı oyuncu Ezgi Mola anne oldu
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!