MasterChef All Star da ortalık fena karıştı: Sergen ve Esra birbirine girdi!

master cheff all star da ortalik fena karisti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MasterChef All Star‘ın dün akşamki yayınında, Sergen’in oyun sırasında sürekli bağırmasından rahatsız olan Esra, “Tersleyip durma sürekli. Kendine gel. Çocuk yok senin karşında” diyerek tepki gösterdi. Sergen’in “Çekil git başımdan” şeklindeki karşılığı, tansiyonu daha da yükseltti.

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star‘ın dünkü bölümünde, Sergen ve Esra arasında bir tartışma yaşandı. Sergen’in sürekli bağırmasına karşı Esra, “Kendine gel. Çocuk yok senin karşında” diyerek tepki gösterdi.

“Senin karşında çocuk mu var?”

Dokunulmazlık oyunu sırasında püresinin tezgahtan kaldırıldığını fark eden Sergen, Esra’ya “Siz nasıl bir insanmışsınız? Yemeği niye çöpe atıyorsun? Git patates haşla. Umurumda bile değil” diye bağırdı. Sergen’in sürekli ters cevap vermesi Esra’yı rahatsız edince, “Bana bağırma. Tersleyip durma sürekli, senin karşında çocuk mu var? Yemeğine sahip çık. Getir götür yapıyorum size hayret bir şey ya” diyerek tepki gösterdi.

“Çekil git başımdan”

Yemeğini yapmaya çalışan Sergen, Esra’nın yardım etmek istemesiyle iyice çılgına dönerek “Allah aşkına başımdan gider misin? Allah’ını peygamberini seviyorsan çekil git şu başımdan hadi. Git söylenme başka bir şey yap” dedi.

MasterChef All Star da ortalık fena karıştı: Sergen ve Esra birbirine girdi!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!