MasterChef Tahsin Küçük evini gösterdi! Takipçileri beğenmedi

MasterChef Türkiye yarışmasının popüler yüzlerinden Şef Tahsin Küçük, evini sosyal medyada paylaştı ve takipçilerinden beğeni toplamayı beceremedi. Kendi evinden bir tur vereceği programda detayları paylaşan Küçük, sosyal medya kullanıcılarından "evde bir ruh yok", "biraz boğucu" gibi olumsuz yorumlar aldı. #MasterChef #TahsinKüçük #evgezmesi

masterchef tahsin ku
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yemek yarışması Masterchef Türkiye’de tanınan ve herkes tarafından sevilen isimlerden biri olan Şef Tahsin Küçük, renkli kişiliği ve sık yapılan sosyal medya paylaşımları nedeniyle sürekli gündeme geliyor. Tahsin Küçük geçtiğimiz günlerde evini ilk kez Evrim Akın İle Ev Gezmesi programına göstererek izleyicilere sundu.

2+1 dairesinde yaşayan Ünlü isim Tahsin Küçük, evinin her köşesini izleyicilere tanıterek eksiksiz bir gezi düzenledi. Salonunda başlayan turda mobilyalardan duvarlara kadar her ayrıntı gri tonlarından oluşuyordu, bu durumda görenlerin dikkatini çekti. Yaşam alanı Amerikan mutfak tarzında tasarlanan Küçük’ün oturma grubunun yanında bir yemek masası yönlendirilmişti.

Yatak odasında beyazın hakim olduğu bir mobilya seçimiyle karşılaşanlar, eve dağılmış olan turuncu renkteki objeleri gözden kaçıramadı. Küçük’ün gardırobu ise dolup taşan kostümleriyle dikkat çekti.

Ünlü şefin evini gören sosyal medya kullanıcılarından olumsuz yorumlar alınan haberler aldık. Evinin “ruhunu hissedemiyoruz” ve “ev bana boğucu geldi” gibi yorumları alındı.

Sohbet esnasında şaşırtıcı bir itirafta da bulunan Küçük, MasterChef’tekğıı süre boyunca yoğun bir şekilde yemek yapmayı sürekli yapması nedeni ile ev hayatında mutfakta vakit geçirmediğini belirtti.

MasterChef Tahsin Küçük evini gösterdi! Takipçileri beğenmedi
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!