MasterChef yıldızı Dilara’nın veda mesajı: “Çok yakında kendi mekanımda…”

httpswww.ensonhab 380
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popularitesi her geçen gün artan televizyon şovu: MasterChef Türkiye All Star‘ın bu haftaki bölümünde katılımcılar arasından ayrılan isim Dilara Başaran oldu. Herkesin merakla takip ettiği eleme bölümünde beklenildiği üzere üstün performanslar sergilendi ancak maalesef Dilara Başaran yeterli başarıyı sağlayamayarak yarışma ile yollarını ayırdı.

Bu ani veda sonrası yarışmadan ayrılan Dilara Başaran, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşım ile hayranlarına veda etti. Takipçileri tarafından büyük beğeni toplayan bu paylaşımda Dilara Başaran şunları belirtti:

“Hoşça kalın… Bu yolculuğun sonuna geldik, çok şey öğrendiğim, bazen insanlara gülüp yalnız kaldığımda hüngür hüngür ağladığım ve hep ertesi kendimi topladığım, her şeye rağmen güçlü durduğum, bazen zorlandığım ama en sonunda çok şey öğrendiğim bir sezon geçirdim. İnsanın her halini gördüm, teşekkür ederim.

Her cephede aynı anda savaşmaktan yorulduğumu inkar edemem, söylemek istediğim çok şey var ama, onlar gibi olmayacağım nasılsa kendi yaptıklarını kendileri biliyorlar bu onlara yeter ; susmayı tercih edeceğim. Tek bildiğim elimden geleni yaptığım ve bu yolu dürüstçe, kendim olarak yürüdüğüm.

Kim derdi ki yıllar önce gün boyu sebze soyarak başladığım mesleğim sayesinde sizlere ulaşacağım… Hedefim benim gibi tırnaklarıyla emek emek kazıyan KIZLARIM’a ilham olmaktı. Ben başardım siz de yapabilirsiniz diyebilmekti, buraya kadar gelebildim. Üzgünüm… Hem de çok. Bir yerlerde beni gördünüz biliyorum.

Hayat tümüyle farklı yolculuklardan ibaret, nerede ne şartta olduğunuz farketmeksizin çabalayın, öyle veya böyle emeklerinizin karşılığını alacaksınız! Bunu eski bir mahallede büyümüş bir çocuk olarak söylüyorum, bin tane zorlukla yüzleşmiş ve bu zorlukları kaybettiğinde insanlara duygu sömürüsü yapmak için kullanmadan aşmış bir çocuk olarak. Size söz veriyorum. Hepinizi çok seviyorum, sonunda başaracağım ve yine güzel yerlerde sizlerle buluşacağım.

Bu yepyeni bir başlangıç, artık birlikteyiz. Çok yakında kendi yerimde bizbize bol bol sohbet edip, kahkahalarla güzel yemekler yiyeceğimiz günlerimiz olacak hep birlikte… Bir sezon boyu kahrımızı çeken tüm yapım ekibi ve şeflerimize teşekkür ederim. Hoşça kalın.”

MasterChef yıldızı Dilara’nın veda mesajı: “Çok yakında kendi mekanımda…”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!