Mehmet Ali Erbil’e genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan sürpriz! Mali dövmesi yaptırdı

Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisi Gülseren Ceylan, ona Sevgililer Günü'nde çok özel bir sürpriz yaparak ismini taşıyan bir dövme yaptırdı. Bu romantik jest, Erbil'in sosyal medya hesabından paylaşıldı ve hayranları tarafından büyük bir ilgi gördü. #MehmetAliErbil #GülserenCeylan #SevgililerGünü

mehmet ali erbil e g
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, çapkınlığıyla bilinen bir isim olarak gündeme gelmeye devam ediyor. Son zamanlarda 67 yaşındaki Erbil, kendisinden 40 yaş küçük olan Gülseren Ceylan ile birlikte görülmeye başlandı. Bu ilişkide evliliğe sıcak bakan Erbil, aynı zamanda yeniden baba olmak istediğini de dile getirmişti. Ancak, en son Mehmet Ali Erbil’i şaşırtan bir sürpriz yaşandı.

mehmet ali erbil e g 1

Sevgililer Günü’nde Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil’in ismini içeren bir dövme yaptırdı. 26 yaşındaki genç kadının bileğinde yer alan “Mali” dövmesi, Erbil’i çok mutlu etti. Instagram hesabından paylaşım yapan Erbil, bu sürprizi “Aşkımın Sevgililer Günü hediyesi, seni seviyorum” şeklinde ifade etti. Paylaşım hayranları tarafından yoğun bir ilgi gördü.

Mehmet Ali Erbil’e genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan sürpriz! Mali dövmesi yaptırdı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!