Melek Mosso’dan eşine sevgililer günü sürprizi itirafı!

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, Sevgililer Günü sürprizi hakkında yaptığı itiraflarla dikkat çekti. Mert Demir'in bir şarkısını seslendirecek olan Mosso, Serenay Sarıkaya'nın yetenekleri hakkında da övgülerde bulundu. Ayrıca, eşiyle birlikte evde romantik bir kutlama yapacaklarını ve sürprizlerle dolu bir Sevgililer Günü geçireceklerini açıkladı. #MelekMosso #SevgililerGünü #Şarkıcı

melek mosso dan esin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, önceki gece Yeni Gazino’da sahneye çıktı ve sahne öncesinde basının sorularını yanıtladı. Kendisinin ve müzik kariyerinin son durumu hakkında bilgi veren Mosso, birçok sahnesinin olduğunu ve yeni projeler üzerinde çalıştığını söyledi. Tribüt albümlere katıldığını ve yeni şarkılarının da yolda olduğunu belirten şarkıcı, ayrıca yaklaşan Sevgililer Günü’nde de sürpriz bir çalışma yapacaklarını açıkladı.

Melek Mosso, Sevgililer Günü özelinde Mert Demir’in bir şarkısını seslendireceklerini ifade etti. Bunun yanı sıra, magazinde gündem oluşturan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilişkisi hakkındaki düşünceleri sorulan Mosso, genç oyuncunun çok yetenekli bir sesi olduğunu ve bu yetenekleriyle kıskandırıcı bir insan olduğunu ifade etti.

melek mosso dan esin 1

Geçtiğimiz aylarda eşi Serkan Sağdıç ile dünyaevine giren Melek Mosso, evlilikleri hakkında da konuştu. Sevgililer Günü’nün yaklaşmasıyla birlikte bu özel günü nasıl kutlayacaklarına dair bir ipucu veren Mosso, eşine özel bir çiçek hediye edeceklerini ve beraber romantik bir yemek yiyerek kutlama yapacaklarını söyledi.

Mosso ayrıca, şarkı söylediği gitarı eline alıp eşine şarkılar söyleyeceğini de açıkladı. Ayrıca, çift olarak birlikte çektikleri videoları da sadece hatıra olarak sakladıklarını belirtti.

Melek Mosso’dan eşine sevgililer günü sürprizi itirafı!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!