Ünlü oyuncu Ezgi Mola, oğluna şarkı söylediği anları paylaştı

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, yeni doğan oğlu ile duygusal anlarını paylaşıyor. Anne olmanın mutluluğunu yaşayan Mola, oğluna şarkı söylediği anları samimi bir video ile takipçileriyle paylaştı. #EzgiMola #anneolmak #duygusalanlar

cicegi burnunda anne 4
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Ezgi Mola, son dönemde anne olmanın mutluluğunu yaşıyor. Uzun bir aradan sonra “Masumlar Apartmanı” dizisiyle ekranlara dönen Mola, dizinin finalinin ardından bir süre kariyerine ara verdi ve iş insanı Mustafa Aksakallı ile evlendi. Mutlu çiftin evliliklerinin ardından kısa bir süre sonra Ezgi Mola hamile olduğunu duyurdu ve hayranlarını sevindirdi.

Ezgi Mola, hamilelik sürecini sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Karnı burnunda pozlarını ve anılarını sık sık paylaşan Mola, sonunda oğlu Can’ı kucağına aldığı anı da sevenleriyle paylaştı. Ancak bu sefer sıradan bir paylaşım değildi.

Ünlü oyuncu, oğlu Can’a “Gözyaşlarım Anlatır” şarkısını söylediği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Videonun altına da “Kopuyoruz…” notunu düştü. Bu duygusal anlar sosyal medyada büyük bir ilgi gördü ve takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Ezgi Mola‘nın samimi ve duygusal paylaşımı, anne olmanın mutluluğunu yaşadığına işaret ediyor. Oğlu Can ile geçirdiği bu özel anları sevdikleriyle paylaşan Mola, anne-oğul bağının en özel ve güçlü hislerle dolu olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, oğluna şarkı söylediği anları paylaştı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!