Mert Demir ile aşk yaşadığı iddia edilen Serenay Sarıkaya’ın son paylaşımı dikkat çekti

mert demir ile ask y
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun süredir birlikte oldukları iddialarıyla gündemi meşgul eden oyuncu Serenay Sarıkaya ve şarkıcı Mert Demir, ilişkileri hakkında net bir açıklama yapmaktan kaçınıyorlar.

Özel hayatıyla da geniş yankı uyandıran Sarıkaya, sosyal medyada ilişki iddialarını güçlendiren bir harekette bulundu.

Serenay Sarıkaya

Sarıkaya, sadece işindeki başarılarıyla değil, aynı zamanda özgün tarzı ve sosyal medyadaki aktiflikleriyle de takipçilerinin gözdesi. Bu sevimli ve başarılı oyuncunun son sosyal medya paylaşımı, Sarıkaya ve Demir hakkındaki iddiaları daha da güçlendirdi.

Serenay Sarıkaya, şarkıcı Mert Demir’in “08.03.2024 Zorlu konseri. Sahneye çıkış full versiyon” başlıkla paylaştığı videoya kalp ve gül emojileriyle yanıt vererek takipçilerini tepeden tırnağa heyecanlandırdı. Bu jest, her ikisinin de hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı.

Bunun üzerine Mert Demir’den gelen kalbini okla vurulmuş bir kalp emojili yanıt, kelimenin tam anlamıyla sosyal medyayı salladı. Bu karşılıklı emojili diyalog, aralarındaki ilişki iddialarını daha da alevlendirdi ve bu ünlü ikilinin hayranlarını daha da merakta bıraktı.

Mert Demir ile aşk yaşadığı iddia edilen Serenay Sarıkaya’ın son paylaşımı dikkat çekti
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!