Survivor 2024 All Star – Kırmızı takım erkekleri arasında büyük restleşme!

Survivor All Star 2024'te, kırmızı takım erkekleri arasında yaşanan gerginlik boy gösterdi. Düelloda yarışacak isimler belirlendi ve kıran kırana bir mücadele ortaya çıktı! #SurvivorAllStar #KırmızıTakımKonseyde #DokunulmazlıkOyunu

survivor 2024 all st 14
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor 2024 All Star son bölümde Kırmızı takımın adası büyük bir fırtınanın merkezi oldu. Ardı ardına alınan yenilgiler ve artan anlaşmazlıklar sonucunda, bazı yarışmacılar karşı takımı zayıf bir performansla suçladılar. Dengelerin bir an olsun şaşmadığı Dokunulmazlık oyununda beklenmedik bir rest çekildi. Düello için yarışacaklar belirlendi.

Özgür, son zamanlarda Turabi ile giderek çoğalan çatışmaların ardından, “Sercan ve ben Turabi’nin rakibiyiz. Ancak Turabi, diğerlerini kendi yararına kullanıyor ve zamanı geldiğinde kullanmaktan vazgeçecek. Onlar bu durumdan bihaberler. Kendi planını uyguluyor ve bu durumu ‘şampiyon, şampiyon…’ diye anlatıyor. Meksika’da bu kadar teklif alıp, yine burada olduğunu dile getiriyor.” dedi.

Özgür, sonrasında Pınar’la konuşarak, “Takımda bir virüs var. Bu virüs -Turabi – yok edilmeden ya da değişmeden hastalık sona ermeyecek.Benim burada kalıp kalmamam önemli değil. Turabi bu takımda olduğu sürece, bu takım düzelmez.” ifadelerini kullandı.

Sercan Yıldırım, kendisiyle ilgili yeni kararlar aldığını belirtti ve “Çok konuştuk, işler iyice karmaşıklaştı. O yüzden kendi hayatımla ilgili birkaç karar aldım. Şimdi düelloyu bekliyorum. Ya uçacağım ya da yerde kalacağım. Artık sadece eğlenmek istiyorum. Düelloya kadar rahat hissetmek istiyorum. Bugün elimden geleni yapacağım ve parkurda eğlenmeye çalışacağım. Çünkü yenilmeyi istemiyorum.” diye belirtti.

Dokunulmazlık oyunu, nefes kesen bir mücadeleye ev sahipliği yaptı. Mavi takım, oyunu 12-11’lik skorla kazanarak Kırmızı takımı konseye göndermeyi başardı. Konseyde ise beklenmedik bir rest çekildi ve 6 Özgür, 5 Ersin, 2 de Yunus Emre’nin adı çıktı. Eleme potasındaki 1. aday Sercan Yıldırım, 2. aday Bozok, 3. aday Turabi, 4. aday ise Özgür oldu.

Survivor 2024 All Star – Kırmızı takım erkekleri arasında büyük restleşme!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!