Miray Daner: “Sosyal medyanın oluşturduğu sahte dünya bana gerçekçi gelmiyor”

miray daner sosyal m
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok popüler diziyle genç yaşta üne kavuşan Miray Daner, yakın zamanda bir dergiye konuk oldu. Özellikle, herkesin hatırladığı Medcezir, Vatanım Sensin ve Bir Litre Gözyaşı dizilerinin başarılı oyuncusu, zaman zaman fazla kiloları sebebiyle eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak bu eleştirilere aldırış etmeyip, üç ay gibi kısa bir sürede 10 kilo vererek değişimini kanıtlayan Daner, bir nebze de olsa eleştirenleri susturmuştu

Miray Daner, duruşu ve doğrudan ifadeleri ile bilinen bir kişilik olduğu için, açıklamalarında sosyal medyanın yarattığı yalan bir dünyayı hedef alan eleştiriler yapmaktan çekinmedi. Kullandığı sözler ise oldukça ses getireceğe benziyor: “Sosyal medyanın dayattığı güzellik standartları ve algılara uymak zorunda hissederken, bu durum beni yormaya başladı. Orada oluşturulan mükemmel görüntüler, son derece yapay ve hiçbir zaman tamamen doğruyu yansıtmayan bir durumu gözler önüne seriyor ve bu durum benim hoşuma gitmiyor.”

Miray Daner, geçmişte kilolu olduğu dönemlerde bile kendisini her daim sevdiğini ve beğendiğini belirtti.

Son dönemde kilo vermesiyle merceklerin üstünde olan Daner, diyet konusunda ise “Şu anda özel bir diyet yapmıyorum” dedi ve beslenme rutini hakkında bilgiler verdi: “Sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum, ancak arada bir kendime karbonhidrat ve tatlı yemeyi de çok sevdiğimi itiraf etmeliyim. Ancak, sağlık sınırlarını aştığımı düşündüğüm günlerin hemen ardından rutinime geri dönüyorum.”

Miray Daner: “Sosyal medyanın oluşturduğu sahte dünya bana gerçekçi gelmiyor”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!