Zuhal Olcay diyorki ‘Evlilik felaket bir şey’!

zuhal olcaydan itira
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk sinemasının eşsiz isimlerinden, aynı zamanda başarılı müzisyen Zuhal Olcay, özel yaşamındaki deneyimlerini ve anılarını paylaştı. Haluk Bilginer ve Selçuk Yöntem gibi önemli oyuncularla evliyken sonrasında boşanan Olcay, iş insanı Zafer Olcay ile yaptığı uzun soluklu birliktelikten Ceren adında bir kızını dünyaya getirmişti. Dört yıl boyunca devam eden birlikteliğini Mazlum Çimen ile Mart 2020’de sona erdiren Olcay, geçmişi, çocukluğu ve özel yaşamındaki dikkat çekici detayları paylaştı.

Üç defa evlilik deneyimi yaşayan Zuhal Olcay, bir kız çocuğuna sahip olmaktan ve ona güvenle kucak açabilmenin verdiği huzurdan bahsetti. Ancak sanatçının evlilik hakkındaki düşünceleri pek de pembe görüntüler çizmiyordu. Olcay, “Oyuncu kişilerin evlenmesi asla kolay değil, fakat evlilik kendi başına zaten zor bir süreç.

Aynı evin içinde yaşayan iki oyuncunun birbiriyle yarışıyor olması kaçınılmazdır. Hele ki yetenek ve kariyer eşitliği varsa, o zaman evlilik neredeyse bir felakete dönüşebilir. Ancak akıllı insanlar bunu bir avantaja dönüştürerek, ailelerini ve kişisel hedeflerini oyunculuk mesleklerinden daha da yükseltebilir ve sonuçlar oldukça güzel olabilir.” şeklinde dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Zuhal Olcay diyorki ‘Evlilik felaket bir şey’!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!