Nicolas Cage’in başrol oynadğı Rüya Senaryo 26 Ocak’ta sinemalarda!

altin degerinde bir
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rüya Senaryo“, alışıldık komedi tarzının dışında bir yapımla, 26 Ocak’ta sinema severlere sunulacak. Bu yeni film, ünlü aktör Nicolas Cage’in görmeye alışmadığımız bir tür komedi performansıyla izleyici karşısına çıkmasını sağlayacak. Film, modern dünyanın geçici ün konseptini dalga geçer bir şekilde ele alıyor.

Oslo doğumlu usta yönetmen ve yazar Kristoffer Borgli’nin baş yönetmenliğinde hazırlanan “Rüya Senaryo” filminde Nicolas Cage, Paul Matthews karakterine hayat veriyor. Yetenekli Cage’i bu yeni filmde izleyici ile buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. İçerisinde eş, baba ve başarısız bir üniversite profesörü görevlerini yerine getirmekte olan Paul, insanların rüyalarında belirmeye başladığında hayatı tamamen değişiyor. Tanınmışlık seitasi rüyasına girdiği kişilerin sayısı arttıkça gelişir ve kısa sürede dünyanın en tanınan siması hali gelir. Ancak, ünlülüğün kapılarını araladıkça, kontrolsüz bir kabusa dönüşmeye başlar ve yeni kazandığı bu popülerlik ile başa çıkabilmek için gereken bilgi ve beceriyi edinmesi gerektiğini anlar.

Yönetmen Kristoffer Borgli’nin odak noktası burada halkın maskesini çıkarıp, herkesin ani bir ünlülüğe kapılabildiği ve aynı hızla unutulabileceği ya da kötü bir üne sahip olabileceği çağdaş yaşamın toplu bilincini ele alıyor. Filmde Cage’e, Julianne Nicholson ve Hereditary ve Beau Is Afraid gibi başarılı filmlerin prodüktörü Ari Aster eşlik ediyor. TME Films tarafından ülkemizdeki dağıtımı üstlenilen “Rüya Senaryo“, 26 Ocak’ta vizyonda olacak.

Nicolas Cage’in başrol oynadğı Rüya Senaryo 26 Ocak’ta sinemalarda!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!