Ufuk Özkan, yeni bir aşka yelken açtı

unlu oyuncu ufuk ozk
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk sinema dünyasının aşina olduğu bir yüz, Ufuk Özkan, birçok popüler televizyon dizisinde ortaya çıkan yaratıcı yeteneğini sergilemiştir. Geniş Aile dizisinden tanınan ve ardından Zengin Kız Fakir Oğlan, Hayat Bazen Tatlıdır, Kalk Gidelim ve Benim Güzel Ailem’de ana rolleri üstlenen Özkan, yakın zamanda uzun süreli eşinden ayrıldı. Tek duruşmada boşandığı 17 yıllık eşi bir çocuklarının annesiydi. Kendini yeniden aşka adayan ünlü oyuncu, aşk hayatındaki yeni kıvılcımları halka açıkladı.

Uzun süreli bir karaciğer hastalığından (siroz) muzdarip olan Özkan, hastalıkla savaşını kazanmış ve sağlık durumu düzelmeye başlamıştır. Kişisel yaşantısında öne çıkan bir haber olmasa da, Özkan, yeni sevgilisi Sibel Osmanoğlu ile Instagram üzerinde bir fotoğraf paylaşarak aslında kalbinde yeni bir aşka yer verdiğini duyurdu. “İyi ki” yazılı paylaşımına ek olarak, fotoğrafa kalp ve nazar boncuğu emoji eklemeyi unutmadı.

Ufuk Özkan, 2005’te evlendiği ve “Anadolu Ateşi” isimli dans topluluğunun başarılı dansçılarından olan Nazan Güneş’le 2 Ağustos 2022’de ayrıldı. Uzun soluklu evliliklerinde Eren Özkan adında bir oğulları oldu.

Ufuk Özkan, yeni bir aşka yelken açtı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!