Nurgül Yeşilçay, Özel Hayatına Dair Çok Tartışılacak Önemli Açıklamalar Yaptı

nurgul yesilcaydan o
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nurgül Yeşilçay, son zamanlarda performansıyla dikkat çektiği ‘Veda Mektubu’ dizisinde hayat verdiği Alanur karakteriyle seyirci karşısına çıkarken, aynı zamanda magazin dünyasında da sürekli konuşulan bir isim olmaya devam ediyor. YouTube platformunda yayınlanan bir programa konuk olan başarılı oyuncu, özel hayatı hakkında ilgi çekici noktaları paylaştı.

Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi, yönetmen Necati Kocabay ve oğlu Nejat ile ilgili candan paylaşımlar yaptı. “Necati çok tatlı biri,” diye tanımladığı Necati Kocabay’ı, onun kendisi gibi yatıştırıcı ve huzur verici bir ruhu olduğunu söyledi. “Necati ile kavga edemezsiniz. O, kavgadan kaçınan biri. Genellikle evde kendi kendime tartışıyorum ve kimse benimle o sırada etkileşime girmez.” dedi.

Konuşmasının ilerleyen kısımlarında, “Necati’yi kıskanıyorum ama asla telefonunda delil aramam.” dedi. Ayrıca, bebeklik dönemini 17 yaşında bitiren ve 18 yaşında hayatının en yüksek noktasına ulaşan oğlu Nejat ile ilgili konuştu: “Kız çocuğu istemiştim ama olanı görünce fikrim değişti. O muhteşem. Kendi oyunlarını oynayarak kapıyı kapatıyor. Ancak, Nejat’ın bir partneri olsa, kesinlikle müdahale ederdim. Nejat gittiği zaman onu uyarırım.”

Nurgül Yeşilçay, Özel Hayatına Dair Çok Tartışılacak Önemli Açıklamalar Yaptı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!