Ölümlü Dünya 2 rekor kırarak tüm zamanların en çok hasılata ulaşan filmi oldu!

Türk sinemasının usta isimlerini bir araya getiren "Ölümlü Dünya 2", 5 haftada 1 milyon seyirci ve 200 milyon TL hasılatla rekorlar kitabına adını yazdırdı. #ÖlümlüDünya2 #TürkSineması #Rekor

olumlu dunya 2 5 ha
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yönetmenliğini Ali Atay’ın üstlendiği Ölümlü Dünya 2 filmi, 5 hafta içinde 1 milyon 562 bin 381 seyirciye ulaşarak 200 milyon 673 bin 312 TL hasılat elde etti. Bu başarısıyla Ölümlü Dünya 2, tüm zamanların en çok hasılata ulaşan filmi unvanına da sahip oldu.

Ali Atay tarafından yönetilen ve Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak, Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ile Reha Özcan gibi Türk sinemasının usta isimlerini bir araya getiren “Ölümlü Dünya 2”, 1 Aralık 2023 tarihinde vizyona girdi. İlk 5 haftasında 1 milyon seyirci ve 200 milyon TL gelir elde ederek olağanüstü bir başarıya imza attı.

Günümüz Türk sinemasının en çok ön satışı yapılan yapımı olan “Ölümlü Dünya 2”, vizyon süresince 1 milyon 562 bin 381 seyirciye ulaşmayı başardı.

Film, geniş bir izleyici kitlesine hitap eden hikayesi ve 200 milyon 673 bin 312 TL net hasılat elde ederek, Türkiye gişe rekorlarına yeni bir standart getirdi.

Ölümlü Dünya 2” bu başarısıyla Box Office Türkiye’de “tarih boyunca en fazla hasılat getiren filmi” unvanını da kazanmış oldu.

Ölümlü Dünya 2 fragmanı

Ölümlü Dünya 2 fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Ölümlü Dünya 2 Resmi Fragman

YouTube video
Ölümlü Dünya 2 rekor kırarak tüm zamanların en çok hasılata ulaşan filmi oldu!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!