“Ölümlü Dünya 2” ekibi izleyici ile kadıköy sinemasında bir araya geldi

httpswww.snobmaga 118
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 Aralık da vizyona girecek olan “Ölümlü Dünya 2” filminin oyuncuları seyirciye özel bir gösterim sonrasında soruları yanıtladı. Kadıköy Sineması’nda düzenlenen ve Giray Altınok, İrem Sak, Sarp Apak, Mehmet Özgür ve Baturay Özdemir’in katıldığı bu özel gösterim etkinliğine, izleyiciler büyük ilgi gösterdi.

Film boyunca izleyicinin kahkaha dolu tepkileri sinema salonunu doldururken, birinci filmdeki sahnelerin ezbere söylenmesi de ayrıca gözlerden kaçmadı. Örgütten kaçmak zorunda bırakılan ve hayatlarına illegal yollardan devam eden Mermer ailesi, bu kez örgüt tarafından esir alınan Zafer’ı kurtarmak için son bir hamle yapmak zorundadır.

Film, TAFF Pictures’ın prodüksiyonu, Ali Atay’ın yönetmenliğinde, Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleme aldığı, başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul , Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak,  Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve  Reha Özcan’ın paylaştığı “Ölümlü Dünya 2” ile izleyicinin karşısına çıkacak.

Gösterime girildiği dönemde Türk filmleri arasında büyük beğeniler kazanan ve dijital platformlarda da yüksek izlenme oranı ile büyük bir etki yaratan, fenomenleşmiş “Ölümlü Dünya”nın devam filmi “Ölümlü Dünya 2” 1 Aralık 2023’te beyaz perdede yerini alacak.

“Ölümlü Dünya 2” ekibi izleyici ile kadıköy sinemasında bir araya geldi
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!