Oscar’da En İyi Kadın Ödülü Emma Stone’a gitti! Sahneye çıktığı anda elbisesi yırtıldı

Emma Stone, Poor Things filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazandı ancak sahneye çıktığında elbisesi yırtıldı. Durumu "sinir bozucu" olarak nitelendiren Stone, bu anın hayalini uzun süredir kurduğunu, ancak her şeyin aklından uçtuğunu belirtti. #EmmaStone #Oscar2024 #SahneKazası

oscar da en iyi kadi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinema endüstrisinin tartışmasız en prestijli ödülü sayılan, Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından verilen Oscar Ödülleri’nin 96’ncı yılı, Los Angeles’ta görkemli bir ceremoni ile kutlandı. Gecede dikkat çeken isimlerden biri de talihsiz bir moda kazası yaşayan Emma Stone oldu.

Oppenheimer adlı filmin gecenin dikkat çeken yapıtlarından biri olduğu ödül töreninde Emma Stone, Poor Things yapımındaki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandı. Genç yıldız, mint yeşil ayrıntılı straplez bir elbise tercih etti. Ancak Stone, ödülünü almak için sahneye çıktığı esnada, elbisesi yırtıldı.

Kendi eliyle elbisesini tutma çabasına dönüşen kazada, Stone, “Ne diyeceğimi bilemiyorum, gerçekten. Kesinlikle iyi hissetmiyorum. Elbisem yırtıldı, eminim. Ah, dostum, bu oldukça… Oldukça sinir bozucu. Özür dilerim... Elbette bunu inkar edebilirdim, ancak bu anın hayalini çok uzun süre kurduğum için bu pek mümkün görünmüyor ve şu anda burada duruyorum, kafamdan her şey uçup gitti” şeklinde konuştu.

Oscar’da En İyi Kadın Ödülü Emma Stone’a gitti! Sahneye çıktığı anda elbisesi yırtıldı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!