Özge Yağız mini elbisesiyle mest etti!

httpswww.ensonhab 43
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Değerli oyuncu Özge Yağız, son dönemlerde düzenlenen Harper’s Bazaar adındaki ödül töreninde boy gösterdi. Etkileyici kırmızı mini elbisesiyle geceye renk katan Özge Yağız, çektiği fotoğrafları Instagram hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı. Verdiği bu pozlar, çok kısa bir süre içerisinde takipçileri tarafından büyük beğeni ve yorumlar aldı.

Özge Yağız 26 Eylül 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Yağız, öğrenim hayatını Başkent Üniversitesi’nde tamamladı. Kariyerine diyetisyen olarak başlayan Özge Yağız, 2016 yılında yayın hayatına başlayan ‘Adını Sen Koy’ adlı dizi ile ilk adımlarını attı.

Daha sonrasında Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşan Yemin dizisinde “Reyhan” karakterini başarıyla oynadı. Bunun akabinde ise ATV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Safir dizisinde Feraye karakteri ile izleyicilerin beğenisini topluyor.

Başarılı 26 yaşındaki oyuncu, özellikle son dönemde katıldığı ödül törenindeki şık tercihi ile herkesin beğenisini kazandı. Instagram’da 4,1 milyon takipçisi bulunan Özge Yağız’ın her bir paylaşımı binlerce beğeni ve yorumlar ile karşılanıyor. İşte Özge Yağız’ın unutulmaz davet stili…

Özge Yağız mini elbisesiyle mest etti!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!