Pavyon danslarıyla gündem olmuştu! Hazar Ergüçlü’nin Instagram pozları beğeni topladı

Hazar Ergüçlü, yeni dizisi "İnci Taneleri"deki 'Dilber' karakterini canlandırarak hem ekranda hem de sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Instagram yayınları gündem oldu ve takipçileri tarafından hit aldı. #HazarErguclu #InciTaneleri #Dilber

pavyon danslariyla g
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D’nin iddialı ve izleyiciyi ekrana kilitleyen yeni dizisi “İnci Taneleri”nde başrolü üstlenen Hazar Ergüçlü, performansı ve karizmasıyla sadece ekranda değil, sosyal medyada da büyük ilgi görüyor.

Hazar Ergüçlü’nün dizide canlandırdığı ‘Dilber’ karakteriyle sosyal medyada da dalgalanma yaratan bir etki yarattığı görülüyor.

Kariyerine 2011’de ilk defa yayınlanan “Kuzey Güney” dizisiyle başlayan Ergüçlü, o zamanlar “Simay” karakterini canlandırıyordu. O günden bu yana oyunculuk alanında büyüyerek devam eden Hazar Ergüçlü, şölenleri süsleyen ve seyircilerin bağlarını kuvvetlendiren bir aktör hâline geldi.

Ergüçlü, kamera önünde harika işler başarıyor olmasının yanı sıra, sosyal medya platformlarını da etkin bir şekilde kullanıyor. Son Instagram yayınlarından gelen pozları, dakikalar içinde gündem oldu ve hayranlarını büyüledi.

İzleyicilerini Instagram’da da memnun eden Ergüçlü, “İnci Taneleri’nin 2. bölümünden bazı öne çıkan sahneleri takipçileriyle paylaşmaktan kaçınmadı. İşte Hazar Ergüçlü’nün Instagram’dan paylaştığı son pozları…

Pavyon danslarıyla gündem olmuştu! Hazar Ergüçlü’nin Instagram pozları beğeni topladı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!