Şahane Hayatım 11. bölüm de neler olacak?

Şahane Hayatım 11. bölüm de neler olacak? Şebnem'in intikam planlarının ortasında kalan Gümüşçü ailesi büyük bir sınavdan geçiyor. 'Şahane Hayatım'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! #ŞahaneHayatım #dizi #heyecanlıanlar

sahane hayatim se 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şahane Hayatım 11. bölümü 17 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de Fox TV’de ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

FOX’un Ay Yapım imzalı başarılı dizisi ‘Şahane Hayatım’ın heyecan dolu yeni bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşanacak. Şebnem’in geçmişten gelen bağını öğrenen Selo, onunla yüzleşmek için kararlıdır. Ancak bu yüzleşme, Mesut’un Şebnem’le düşmanını yan yana gördüğü anda şok olmasına neden olur. Aysel ise Şebnem’in tüm kirli çamaşırlarını ortaya dökmek için bir plan yapar. Tehditkar bir oyun oynamak isteyen Şebnem’in ailesi ise bu planın tam ortasında kalacak.

Bu arada Melisa, Şebnem’in kendisine olan öfkesini kullanarak Onur’u kendi tarafına çekmeyi başarır ve şirkette önemli bir görev alır. Ancak Şebnem’in Melisa’dan intikam almak için harekete geçmesi herkesi sarsacak ve Gümüşçü ailesinin dünyasını altüst edecektir.

sahane hayatim 11 bolum fragmani

Diziye geçtiğimiz haftalarda dahil olan Ece Uslu’nun ardından bu hafta da Cansel Elçin, ‘Ahmet’ karakteriyle diziye konuk olacak. Şebnem’in hayatındaki olumsuz gelişmelere farklı bir yön getiren ‘Ahmet’in olayların seyrini nasıl değiştireceği merak konusu.

Sahane Hayatım’, başarılı bir oyuncu kadrosuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Timur Acar gibi başarılı isimlerin rol aldığı dizi, her bölümünde izleyicileri sürükleyici ve heyecan dolu bir hikayeye ortak ediyor.

Şahane Hayatım 11. bölüm fragmanı

Şahane Hayatım 11. bölüm fragmanı’nı aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Şahane Hayatım 11. bölüm fragmanı

YouTube video

Şahane Hayatım 11. bölüm de neler olacak?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!