The Last of Us 2.sezon çekimleri ileri bir tarihe ertelendi

the last of us 2 sez
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Video oyun severlerin beğenisini kazanan popüler yapım The Last of Us’un dizisine devam ediliyor mu sorusu tüm dizi ve oyun severleri meşgul etmekte. Kaynaklardan sızan yeni bilgilere göre; The Last of Us’un devam serisinin çekimleri belirsiz bir süreliğine daha durdurulmuş gibi duruyor. İşte ayrıntılar.

Görünen o ki, ekranların popüler dizisi The Last of Us yeni sezonu için uzun süre daha bekleyeceğiz. Türkiye’de bir dijital yayın platformunda izleyicilere sunulan, HBO imzalı The Last of Us, o yayınlandığı süre zarfında rekor kıran izleyici sayısına ulaştı. Üstelik istikrarıyla 2. sezon da büyük bir beklenti ve merak ile karşılanmaya devam ediliyor.

Yayıncı kuruluş HBO, birkaç ay önce 2. sezonun onaylandığını duyurmuş, fakat tam olarak bir yayın tarihi belirtmemişti. Son bilgilere göre, yeni bölümlerin çekimleri belirsiz bir süreliğine durdurulmuş. Fakat bu durumun nedeni tam olarak bilinmiyor.

Doctor Who’nun 60. yaş gününü kutlama törenlerinin ardından, yeni bir dedikodu ağızdan ağıza dolaşmaya başladı. The Last of Us’un devam etme serisinin çekimlerinin bir kez daha durduğu doğrulandı. Gecikmenin dizinin başrol oyuncusu Pedro Pascal’ın başka bir projede yer alması sebebiyle olduğu iddia ediliyor. Dedikodulara göre çekimler en erken Şubat 2024’te başlayacak ve ancak Eylül 2024’te tamamlanabilecek. Eğer bu tahminler doğruysa, The Last of Us ikinci sezon izleyicileri 2025 yılını bekleyecekler gibi görünüyor. Unutmayın, bu tahminler şimdilik sadece birer varsayım.

The Last of Us hikayesi, Joel isimli bir adam ile 14 yaşındaki Ellie’nin dünyada hızla yayılan ve insanları tehdit eden salgına karşı verdikleri mucizevi mücadeleyi anlatıyor. Bu hikaye sürecinde, Ellie’nin insanlığın umudu olabileceği belirginleşiyor. Diğer tarafta, Joel ise Ellie’yi hayatlarını değiştirecek büyük bir göreve götürmek için tüm gücüyle mücadele ediyor. Fakat, kaçınılmaz olarak gelişen olaylar, insanlığın kaderini belirsizleştiriyor. Bu konuda sizin düşünceleriniz neler? İkinci sezonla ilgili beklentileriniz ve tahminleriniz nelerdir? Yorumlar bölümünde görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

The Last of Us 2.sezon çekimleri ileri bir tarihe ertelendi
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!