Sandık Kokusu’nun Irmak’ı bakın gerçekte kiminle sevgili! 11 yaş büyük aşkı…

Meriç Aral ve Serkan Keskin'in sürpriz aşk hikayesi. Sandık Kokusu dizisinin Irmak karakterini canlandıran Meriç Aral, aslında hukuk fakültesi mezunu. Ancak onun kalbi, daha çok oyunculukta. Ve evet, oyuncu Meriç Aral, Leyla ile Mecnun dizisinin İsmail Abisi Serkan Keskin ile birlikte ve bu sevgi dolu hikaye hız kesmeden devam ediyor. #MeriçAral #SerkanKeskin #SandıkKokusu

sandik kokusu nun ir
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başarılı oyuncu Meriç Aral, Sandık Kokusu dizisinde canlandırdığı Irmak karakteriyle izleyicinin kalbini kazanıyor. Aslen hukuk fakültesi mezunu olan ancak oyunculuğu tercih eden Aral, tutku ile bağlı olduğu bu meslekte ilk adımını Sultan dizisiyle atmıştı.

Aral-Meriç

Aral, sadece bir kez değil, daha birçok dizi ve filmde performansıyla parladı. Medcezir dizisinin Hale karakteri olarak tanınmıştı. Ardından popüler diziler olan Yüksek Sosyete, Söz, Kırmızı Oda ve Kaderimin Oyunu’nda rol aldı ve izleyicilerden tam not aldı.

Meriç-Aral

Avlusuyla hatırlayabileceğimiz Leyla ile Mecnun dizisinin İsmail Abisi Serkan Keskin ile olan romantik ilişkisiyle dikkat çekti. Özel hayatındaki bu renkli detay, aralarındaki 11 yaş farka rağmen 2018 yılından beri süren bu aşk hikayesine eşlik ediyor.

Meriç Aral ve Serkan Keskin’in yakın zamanda evlilik yolunda adım atması beklenirken, çift sosyal medya hesaplarından birlikte geçirdikleri mutlu anları paylaşmaya devam ediyorlar.

Meriç-Serkan
Sandık Kokusu’nun Irmak’ı bakın gerçekte kiminle sevgili! 11 yaş büyük aşkı…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!