Şarkıcı Ece Seçkin, İzzet Yıldızhan’ın teknedeki haline yorum yaptı

Ece Seçkin, daha önce kendisini sahne kıyafetleri konusunda eleştiren İzzet Yıldızhan'ın teknede yarı çıplak şarkı söylerken çekilen fotoğraflarına yanıt verdi. Seçkin, Yıldızhan'ın bu haliyle kendi psikolojisini karıştırdığını belirtti. #EceSeckin #IzzetYildizhan #SahneKıyafetleri

sarkici ece seckin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Türk müzik sanatçısı İzzet Yıldızhan, geçmişte yaptığı ““Burası Türkiye. Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet.” şeklindeki açıklamasıyla gündem yaratmıştı. Bu açıklamanın ardından geçen süre boyunca gözler İzzet Yıldızhan’ın üzerindeydi.

Son olarak bir teknedeki performansında yarı çıplak şekilde şarkı söylerken görülen Yıldızhan’a pop müzik sanatçısı Ece Seçkin‘den sert bir yanıt geldi. Seçkin, daha önce Yıldızhan’ın sahne kıyafetleri konusundaki eleştirilerine maruz kaldığını hatırlattı.

Ece Seçkin, Yıldızhan’ın teknede verdiği yarı çıplak performansını eleştirerek, “Bize ‘sahneye külotla çıkmayın çocuğumun psikolojisi bozuluyor’ diyen İzzet Abime bakın!” diyerek şunları söyledi: “İzzet abimin yarı çıplak halde hele loy loy loy yapması ve 18’liği saklayıp kapağı masada unutma ihtimali de benim psikolojimi bozuyor.”

sarkici ece seckin 3

İzzet Yıldızhan daha önce özellikle sahnede giydikleri iddialı kıyafetlerle adından söz ettiren sanatçılara yönelik eleştirilerde bulunmuştu. Yıldızhan, ““Her sanatçının yaşam biçimi var, saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye. Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet. Ben demiyorum ki peçe ile çıksın. Ama sahne adabı denilen bir şey var. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf adetlerimize dikkat ediyoruz.” diyerek tepkilerini dile getirmişti.

Şarkıcı Ece Seçkin, İzzet Yıldızhan’ın teknedeki haline yorum yaptı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!