Çok kilo veren ünlü şarkıcı Hadise, son haliyle gündem oldu

Hadise'nin doğal fotoğrafları ve dramatik kilo kaybı sosyal medya gündemini sallıyor. Hayranları, sanatçının bu radikal dönüşümüne şaşkınlıkla karşılık veriyorlar. #Hadise #dramatikkilokaybı #şarkıcınınbüyükdeğişimi

cok kilo veren unlu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin tanınmış sanat dünyası figürlerinden biri olan Hadise, farklı kişilikleri ve tarzlarıyla adından sıkça söz ettirme geleneğini sürdürüyor. 38 yaşındaki yetenekli şarkıcı, ünlü iş adamı Mehmet Dinçerler ile olan kısa süreli evliliğinden sonra da herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

Hadise, son dönemde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme geldi. Genellikle doğal fotoğraflarını paylaşmayı tercih eden sanatçının, kırmızı kombini ve makyajsız halleri ile verdiği pozlar, hayranlarından büyük beğeni topladı. Ancak Hadise’nin en çok dikkat çeken özelliği, hızla verdiği kilolar oldu.

Sanatçının paylaşımlarında, yüz ve vücut hattındaki değişimler kadar, önemli ölçüde kilo vermiş olması da hayranlarını hayrete düşürdü. “Kalçan yok”, “Çok zayıfladın”, “Kalça kalktı”, “Hiç Hadise gibi değil” şeklinde yorumlar yapmaktan çekinmeyen takipçiler, bu yeni görüntüye alışmakta zorlandıklarını ifade ettiler.

Çok kilo veren ünlü şarkıcı Hadise, son haliyle gündem oldu
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!