Şarkıcı Songül Karlı göğüs ve bacak dekolteli pozuyla gündem oldu!

Şarkıcı Songül Karlı, estetik görüntüsüyle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Cesur pozunu paylaşan Karlı, takipçilerinden büyük ilgi gördü. Estetik operasyonların bir ihtiyaç olduğunu belirten Karlı, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. #SongulKarli #EstetikGuzellik #SosyalMedya

sarkici songul karli
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı ve sunucu Songül Karlı, estetik operasyonları ile sıkça konuşulmaya devam ediyor. Son paylaşımında göğüs ve bacak dekolteli bir pozunu paylaşan Karlı, yine gündem oldu. Estetik ameliyatları sonrası Hadise ve Seda Sayan’a benzemeye başlayan Karlı, cesur görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

sarkici songul karli 1

Takipçileri, “Yeni enerjiler” notuyla paylaşılan fotoğrafa yoğun ilgi gösterirken, bazıları ise estetik operasyonların artık bir ihtiyaç olduğunu belirtti. Karlı, daha önce yaptığı bir açıklamada, “Estetik bir ihtiyaç artık. Ekrana çıkıyoruz. Bir de keşke herkese yakışsa” demişti.

Şarkıcı Songül Karlı göğüs ve bacak dekolteli pozuyla gündem oldu!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!