Sette karavan yüzünden kriz çıkardığı konuşulan Fahriye Evcen isyan etti: Vazgeçin, sıkıldım

Fahriye Evcen, özel bir reklam çekimiyle ilgili olarak hakkında çıkan karavan istediği söylentilerine karşı net bir tavır alarak, "Yeter" dedi. Kendisine yönelik gerçek dışı iddialardan sıkıldığını belirterek, medyanın durumları çarpıtarak haber yapmaktan vazgeçmesi gerektiğini ifade etti. #FahriyeEvcen #Gündem #MagazinHaber

sette karavan yuzund
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü aktör Burak Özçivit ile bir araya gelerek popüler bir markanın reklamlarında boy göstermek üzere 80 milyon TL karşılığında 2 yıllık bir sözleşme imzalayan Fahriye Evcen, hakkında dillendirilen kulislere ilişkin iddiaları isyan etti. Kendi özel kulisi dışında ekstra bir karavan talep ettiği için sette tansiyonun yükseldiği öne sürülen Evcen, bu haberlerin gerçek dışı olduğunu ifade etti.

sette karavan yuzund

Eşi Burak Özçivit de konuya dair açıklama yaparak iddiaları reddetti, Fahriye Evcen ise bu durumdan oldukça rahatsız olduğunu bir Instagram paylaşımıyla anlattı.

sette karavan yuzund 1

Kendisi ve eşinin keyifli bir reklam çekimi için bir araya geldiğini, süreç boyunca ekibin tamamıyla birlikte keyifli zaman geçirdiklerini ve bu özel anları paylaştıklarını belirten Evcen, sonrasında dillendirilen garip iddialardan oldukça sıkıldığını ve bunun herkese oldukça yorucu geldiğini belirtti.

sette karavan yuzund 3

Üzerinden haberler yapılan Evcen, medyanın konuyu çarpıtıp iddialarla bu durumu geliştirdiğinden şikayetçi oldu. Kendisiyle ilgisiz durumların hakkında dolaştığına dikkat çeken ünlü oyuncu “Artık hiç ilgisi olmayan haberlerle gündeme getirilmekten gerçekten çok yoruldum” diyerek düşüncelerini ifade etti.

fahriye evcen

Reklam anlaşmasını imzaladığı marka da konuya dair açıklama yaparak Evcen ve Özçivit ile gerçekleştirdikleri çekimlerin neşe dolu ve sorunsuz bir ortamda gerçekleştiğini belirtti. Marka, kitleyi bu yanıltıcı ve gerçek dışı haberlere itibar etmemeleri konusunda uyardı.

Sette karavan yüzünden kriz çıkardığı konuşulan Fahriye Evcen isyan etti: Vazgeçin, sıkıldım
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!