Hande Subaşı’dan çok konuşulacak açıklama: “Bir çocuğa bakacağıma 10 tane köpeğe bakabilirim”

hande subasi cok kon
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Ünlü oyuncu Hande Subaşı, 2012 yılında Can Tursan ile evlenmiş ancak 2016 yılında boşanmıştı. 39 yaşındaki güzel oyuncunun hayatındaki yeni biri vardı: iş insanı Alican Ulusoy. Subaşı, Ulusoy’un kendisine büyük destek olduğunu ve ilişkinin çok güzel gittiğini açıklamıştı. Evlilikle ilgili sorulara ise “Evlilik düşüncesi yok” yanıtını vermişti.


Hande Subaşı, hayvanlara olan sevgisiyle de tanınan bir oyuncu. Özellikle köpekleriyle olan yakın ilişkisiyle dikkat çeken Subaşı, her fırsatta köpeklerine olan sevgisini dile getiriyor. “Bir çocuğa bakacağıma 10 tane köpeğe bakabilirim” diyen ünlü oyuncu, çocuk sahibi olma konusunda ise mesafeli olduğunu belirtiyor. Genç yaşlarda cesaret edilebilecek bir şey olarak gördüğü çocuk sahibi olmayı şu anda düşünmediğini söylüyor.

Hande Subaşı, yaş aldıkça insanın aklının başına geldiğini düşünüyor. Büyük konuşmak istemese de, şu anda bebek planı olmadığını dile getiriyor. Köpeklerine olan sevgisiyle dolu bir hayatı tercih ettiğini ifade eden Subaşı, çocuk sahibi olma konusunda daha temkinli davranıyor. Genç yaşlarda cesaret edilebilecek bir şey olarak gördüğü çocuk sahibi olmayı şimdilik düşünmüyor

Hande Subaşı’dan çok konuşulacak açıklama: “Bir çocuğa bakacağıma 10 tane köpeğe bakabilirim”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!