Şevval Sam: 50.Yaşımı Hayalimde ki Yerde Kutladım!

sevval sam 50 yasini
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Hem şarkıcılığı hem oyunculuğuyla adından söz ettiren Şevval Sam, 50. doğum gününü farklı bir kutlama ile karşıladı. Uzun süredir hayalini kurduğu Ölüler Günü Festivali’ne katılan Sam, ilginç bir kostüm tercih ederek dans ederek yeni yaşını kutladı.

Şevval Sam, son dönemde Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Ender karakteriyle büyük bir çıkış yakaladı ve başarısını uluslararası arenaya taşıdı. Aynı zamanda sosyal medyada paylaşımlarıyla da dikkat çeken güzel oyuncu, 50. doğum gününü kutlamak için Meksika’ya uçtu. Uzun zamandır hayalini kurduğu festivalde yer almanın heyecanını yaşayan Sam, doğum günü makyajı yaparak ve ilginç bir kostüm giyerek yeni yaşını coşkuyla kutladı.

Şevval Sam, bu anları sosyal medya hesabından paylaşarak, takipçileriyle paylaştı. Paylaşımına, “Çok uzaklardan yazıyorum dostlar (11 saat fark) bu sene bir 11 saat geç gireyim yeni yaşıma dedim, neyse dönünce öderim. Hatta ölüler gününde bir ölüverip gelip sıfırlanayım dedim. 50 yıldır bu planette olmak çok enteresan, düşününce.. Acısıyla tatlısıyla hikayemi seviyorum. Bunca yıl en büyük hayalim Meksika Ölüler Günü’ne gitmekti.. Prenses’imin ülkesine. Bu sene bu hayalimi yarı yüz yaşımda gerçekleştirdim. Dünya değişiyor her geçen gün, gezmek görmek lazım. Hayatımın en güzel tatilini yaptım diyebilirim. Birkaç fotoğraf paylaşıyorum. Devamı gelir. Bir açılış yapayım. Yeni yaşımı kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Cevap verebildiklerim veremediklerim.. Sevginiz benim için çok kıymetli, bunu unutmayın lütfen.” notunu düştü.

Şevval Sam’ın Ölüler Günü’nde dans ettiği fotoğraflar ise büyük ilgi gördü. Kostümü ve enerjik dansıyla dikkat çeken Sam, hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Şevval Sam’ın doğum günü kutlaması büyük beğeni topladı ve takipçileri tarafından pozitif yorumlarla karşılandı. Yeni yaşına girdiği Meksika tatili ise unutulmaz anılarla dolu oldu.

Şevval Sam: 50.Yaşımı Hayalimde ki Yerde Kutladım!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!