Sıla’nın canlı konser kayıtları albüm oluyor

Türk pop müziğinin güçlü sesi Sıla Gençoğlu, geçmişte verdiği konserlerindeki popüler şarkılarını toplu bir albüm halinde hayranlarıyla paylaşma kararı aldı. İlk adım olarak 'Sek' şarkısının canlı performansını yayınlayan sanatçının, hayranları için bir süpriz yaptığı konuşuluyor. #SılaGençoğlu #CanlıPerformans #YeniAlbüm

sila nin canli konse
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Sıla Gençoğlu, geçmişte konserlerinde canlı olarak seslendirdiği eserlerin kayıtlarını bir araya getirme kararı aldı. Bu kayıtları, hayranlarıyla paylaştıktan sonra toplu bir şekilde bir albüm haline getirecek olan sanatçı, ilk adımı attı ve ‘Sek’ adlı şarkısının canlı performansını piyasaya sürdü.

Bugüne kadar birçok başarılı parçaya imza atan ve canlı performanslarıyla kendini kanıtlayan Sıla Gençoğlu, konserlerinde en çok beğeni toplayan parçalarının kayıtlarını albüm olarak piyasaya sürme kararı aldı. Bu süreçte ilk olarak, ‘Sek’ adlı eserinin canlı performans kaydını dinleyicilerle buluştu.

Sıla’nın geçtiğimiz yaz Yenikapı’da gerçekleştirdiği büyük çaplı konserde seslendirdiği ‘Sek’ şarkısının bu özel versiyonu, konserden alınan görüntülerle beraber ilgi çekici bir video klip formatında, Youtube üzerinden ve diğer çeşitli dijital platformlarda yayınlandı. Ayrıca, 17 Mayıs tarihinde ‘Arz’, 7 Haziran’da ise ‘Kurşun’ adlı parçalarının canlı performans kayıtlarının da piyasaya sürüleceği belirtildi. Tüm bu kayıtların topluca bir albüm halinde dinleyicilerle buluşacağı tarihin ise ilerleyen günlerde belirleneceği ifade edildi.

Sıla’nın canlı konser kayıtları albüm oluyor
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!