Survivor All Star’da eleme heyecanı! Yaman hayallerine veda etti

Survivor All Star'da dün gece kimin eleneceği merak konusu oldu ve sonunda Yaman rüyalarına veda etti. Duygusal bir veda konuşması yapan Yaman'ın elenmesi izleyicileri şaşırttı. #SurvivorAllStar #Yaman #ElenmeHayalKırıklığı

survivor all star da 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün akşam ekrana gelen Survivor All Star‘ın bölümünde Yaman, Özgür, Yunus Emre ve Batuhan arasında gerilim dolu bir eleme heyecanı yaşandı. Düellonun ardından Survivor macerasına veda eden Yaman’ın duygusal anları gözyaşlarıyla doluydu. TV8’de yayınlanan program, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı.

survivor all star da 2

Düellonun ilk ayağında Yunus Emre ve Yaman arasında çekişmeli bir mücadele yaşandı. Sonuçta potadan kurtulan isim Yunus Emre oldu. İkinci düello ise Özgür ve Batuhan arasında gerçekleşti ve Özgür bu düello sonucunda elenmekten kurtuldu. Böylece final düellosu için Batuhan ve Yaman karşı karşıya geldi. Gecenin sonunda hayal kırıklığına uğrayan isim Yaman oldu ve Survivor yolculuğuna veda etmek zorunda kaldı.

survivor all star da 3

Elendikten sonra gözyaşlarına hakim olamayan Yaman, “Ben sizi izleyerek büyüdüm, hayalim Survivor’a gelmekti” diyerek Atakan ve Hilmi Cem’e sarıldı. Herkesle vedalaşan Yaman,

survivor all star da 4

“Ben gidiyorum şimdi vallahi. Çok alışmıştım. Vallahi çok alışmıştım. Bana aile gibi oldunuz. Hayatımın en güzel günlerini burada yaşadım. Yıllardır Survivor’ı izliyorum, burada da izlediğim büyük insanlar var. Hepsi çok iyi, bu isimleri hayal ederek buraya geldim ben. Survivor olmadan All Star oldum. Saygısızlığım olduysa hakkınızı helal edin” dedi.

Yaman’ın Ogeday’a söylediği, “Herkesin şampiyonu sensin” sözleri ise eleme gecesine damga vurdu.

Survivor All Star’da eleme heyecanı! Yaman hayallerine veda etti
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!