Survivor All Star’da bir kişi daha yarışmaya veda etti

Tüm hızıyla devam eden ve büyük heyecana sahne olan Survivor All Star'ın son bölümünde Mustafa Kemal Kurt, düello sonucunda adaya veda eden isim oldu. Hakan Hatipoğlu ve Mustafa Kemal'in karşı karşıya geldiği final düellosunu Hakan kazandı. #Survivor #Eleme #MustafaKemalKurt

survivor all star da 2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TV8’in popüler reality show’u Survivor All Star tüm hızıyla devam ediyor. Programda yaşanan son eleme olayıyla bir yarışmacı daha ada macerasını noktalamak zorunda kaldı.

Yarışmada yaşanan son oyalamada Hakan, Mustafa Kemal, Batuhan ve Yaman eleme potasına takılan isimler olmuştu. Yarışmacılar adrenalin dolu bir düello ile sıyrılmaya çalıştılar. Düellonun ilk turunda iki dost, Yaman ve Mustafa Kemal karşı karşıya geldi ve Yaman Kaptan, Mustafa Kemal’i 5-1’lik skorla yenerek eleme potasından çıkma başarısı gösterdi.

survivor all star da 3

Bir diğer heyecan dolu düello ise Batuhan ve Hakan arasında gerçekleşti. Eşit güçte görünen rakipler arasında düello 5-4’lük nihai skorla Batuhan lehine sonuçlandı.

Son olarak Hakan Hatipoğlu ve Mustafa Kemal, final düellosu için yarışmacılar karşısına çıktılar. Düelloyu 5-4’lük skorla Hakan kazandı ve böylece yarışmaya son veda eden isim Mustafa Kemal Kurt oldu ve adada ki hayallerine veda etti.

Survivor All Star’da bir kişi daha yarışmaya veda etti
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!