Survivor Birleşme Partisine Demet Akalın’dan sürpriz katılım!

Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenen Survivor birleşme partisi için Acun Ilıcalı'nın davet ettiği Demet Akalın, sahne alarak hem Survivor ekibine hem de izleyicilere sürpriz bir katılım gerçekleştirdi. #Survivor2024 #BirleşmePartisi #DemetAkalınSürprizi

survivor demet akal
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor yarışmasının en beklenen olaylarından biri olan birleşme partisini renklendirmek amacıyla, Acun Ilıcalı tanınmış pop yıldızı Demet Akalın‘ı programına konuk etti. Acun’un bu cömert davetine olumlu yanıt veren Demet Akalın, etkinlik için Kuzey Amerika’nın kalbinde bulunan Dominik Cumhuriyeti’ne yolculuk etti.

Ünlü sanatçı, bu özel olayı takipçileri ile sosyal medya üzerinden paylaşmayı ihmal etmedi. “Birleşme partimiz Pazar günü, heyecanımızı paylaşacağımız Göz6 adlı programımız ise Pazartesi ‘Gel Konuşalım’da… Bu müthiş deneyim için Acun Ilıcalı ve Acun Medya’ya, ayrıca imdadıma yetişen sevgili Çağla’ya teşekkürlerimi sunarım” diye belirtti.

Demet Akalın bu yeni macerasına eşi Okan Kurt da katıldı.

Survivor Birleşme Partisine Demet Akalın’dan sürpriz katılım!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!