Survivor’ı ekrandan izlemek yetmiyor diyenler için Acun Ilıcalı Survivor turizmini başlattı! İşte fiyatı…

Survivor yapımcısı Acun Ilıcalı, gerçek bir Survivor deneyimi yaşamak isteyenlere Karayipler'de muhteşem bir tur düzenliyor. Bu heyecan verici tura katılmak için 2.999 dolar ödemeniz gerekiyor. #Survivor #AcunIlıcalı #Turizm

survivor i izlemek y
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin önde gelen televizyon yapımcılarından Acun Ilıcalı, ülkede kazandığı program formatları ve başarılarıyla medya sektöründe önemli bir yer edinmeyi başardı. En uzun süreli ve prime time’da ilk üçte yer alan yapımlarından biri olan Survivor, izleyicinin ilgisini çeken ve sevgisini kazanan yapımlar arasında öne çıkıyor.

survivor i izlemek y 2

Survivor, yarışmacılar arasındaki rekabetin yanı sıra adadaki yaşamın da merak edildiği, izleyiciyi ekrana kilitleyen bir yapıma dönüştü. Ancak bu heyecanı sadece televizyon ekranlarından izlemek yetmiyor. Acun Ilıcalı, izleyicilerin bu merakını gidermek ve gerçek bir Survivor deneyimi yaşatmak amacıyla Survivor turizmi başlattı.

Ilıcalı, Nisan ayında gerçekleşecek olan Birleşme Partisi için Dominik turu düzenleyecek. Sadece birleşme partisi değil, Survivor hayranları için özel olarak tasarlanan tur, katılımcılara Karayipler’de muhteşem bir katamaran turu ve eşsiz Saona Adası deneyimi sunacak. Dominik’e özgü lezzetlerle tanışma fırsatı bulacak olan katılımcılar, özel kahve, kakao ve tütün tadımlarıyla adanın kültürüne yakından tanıklık edecek.

Acun Ilıcalı

Survivor turizmi ne zaman

Tura katılanlar 08-14 Nisan tarihleri arasındaki tur kapsamında, Survivor oyun çekimlerine şahit olma ayrıcalığı yaşayacak. Katılımcılar, kura çekimiyle belirlenen rakipleriyle birlikte oyun alanında mücadele ederek gerçek bir Survivor deneyimi yaşayacaklar. Kontenjan sınırı henüz belirtilmese de geçtiğimiz yıl 60-70 kişilik kontenjana sahip turun bu sene 100 kişiye çıkabileceği belirtiliyor.

Survivor turizmi fiyatı ne kadar

Bu heyecan verici turun tek kişilik fiyatı ise konaklama, uçak biletleri ve yemek ücretlerini içeren bir pakete 2.999 dolar olarak sunuluyor. Yani güncel kurla yaklaşık 90.413 Türk Lirası.

Survivor’ı ekrandan izlemek yetmiyor diyenler için Acun Ilıcalı Survivor turizmini başlattı! İşte fiyatı…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!